Hintapäivitys 09/2022

13.07.2022

Hyvä asiakkaamme, uusi hinnastomme on päivitetty osoitteessa

https://www.koirataloystava.fi/palvelut


Koiratalo Ystävän hinnat ovat pysyneet muuttumattomina koko yritystoimintamme ajan, vuodesta 2017 lähtien, ja nyt on aika päivittää hinnat vastaamaan nykyistä palvelutasoamme kasvaneiden kustannusten ja hoitolan toiminnassa tapahtuneiden muutosten vuoksi.

Resurssipulasta johtuen olemme lopettaneet lomahoidon tarjoamisen kokonaan, ja päivähoitopaikkoja on ollut saatavilla vain kolmasosa aiemmasta. 

Pienemmän ryhmäkoon ansiosta meillä on nyt enemmän aikaa huomioida koirien yksilöllisiä tarpeita aiempaakin paremmin ja sen myötä toteuttaa kaikille mahdollisimman viihtyisä hoitoympäristö. Lisäksi vakiintunut pienryhmä antaa mahdollisuuden tuttuihin ja turvallisiin rutiineihin. Myös uusien tulokkaiden on helpompi sopeutua rauhallisempaan kaveriporukkaan.

Päivitämme hintojamme, jotta voimme jatkossakin kehittää palveluamme ja tarjota päiväkotiystävillemme aina vain parempia kokemuksia hoitolassamme.

Uusi hinnastomme astuu voimaan 05.09.2022 alkaen. Siihen saakka nykyinen hinnastomme on voimassa ja ennen 05.09.2022 ostetut sarjakortit voi käyttää loppuun tämänhetkisillä hinnoilla.

Tällä hetkellä päiväkotipaikkoja on jäljellä rajoitetusti, mutta vastaamme mielellämme kyselyihin koskien uusia hoitolaisia. Hoitoon tulevien pitää tulla hyvin toimeen kaikkien muiden koirien kanssa, jotta hyvä ryhmähenki pysyy yllä nykyiseen tapaan.

Mukavaa loppukesää kaikille ja kiitos ymmärryksestä hinnaston muutosta kohtaan!

Ystävällisin  terveisin,
Koiratalo Ystävän väki
13.07.2022Hintapäivitys 09/2022
23.03.2020COVID-19 vaikutukset toimintaamme