Eläinsuojelu-uutisia Koiratalosta!

09.10.2017

Olemme tehneet yhteistyösopimuksen ARGOS Animal Rescue Greecen kanssa.

ARGOS on suomalainen eläinsuojelujärjestö, joka toimii Kreikan eläinsuojelu- ja eläinoikeusongelmien ratkaisemiseksi auttamalla Kreikassa asuvia kodittomia eläimiä. ARGOKSEN toimintaan kuuluu myös oppimateriaalin tekeminen, jonka avulla edistetään eläinten oikeuksia ja vaikutetaan eläinten arvoihin Kreikassa. ARGOS tukee rahallisesti paikallisia eläinsuojelijoita heidän työssään ja levittää tietoa Kreikassa ja Suomessa eläinten kohteluun liittyvistä ongelmista. ARGOKSEN koti- ja facebook sivuilta voitte seurata heidän työtään ja avustaa järjestöä esim. osallistumalla huutokauppoihin, joissa myydyistä tavaroista saadut varat menevät järjestön toimintaan eläinten hyväksi. ARGOS myös neuvoo mielellään koirien adoptioon liittyvissä asioissa. ARGOKSEN kannatustuotteita on tulossa myyntiin myös Koiratalomme myymälään.

Jatkossa löydät kotisivuiltamme kohdan, jossa voit liittyä ARGOKSEN kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenenä olet mukana auttamassa kodittomia eläimiä Kreikassa. Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan ja se käytetään kokonaisuudessaan lyhentämättömänä kreikkalaisten eläinsuojeluyhdistysten auttamiseen. Jäsenmaksun suuruus on 25 € /vuosi. Jokaisen apu on tärkeää ja askel eteenpäin eläinten hyvinvoinnin puolesta!

ARGOKSEN kotisivuilla kerrotaan laajemmin mitä järjestön toimintaan kuuluu ja mitä ARGOS on jo nyt saanut avustusten avulla aikaiseksi.

Suosittelemme lämpimästi tutustumista ARGOKSEN kotisivuihin osoitteessa https://www.argosrescue.fi/

Kaikki ARGOKSEN jäsenet saavat -25% alennuksen Koiratalomme päivähoito- ja lomahoitohinnoista ajalta 09.10.17-09.11.17 (alennus ei koske 10- ja 5 kerran päivähoitokortteja)

Syksyiset terveiset karvakamuille ja kaikille eläinten ystäville!

argos_logo_rgb-1.jpg2.jpg

04.04.2019Kesä koirapuolella 2019
09.10.2017Eläinsuojelu-uutisia Koiratalosta!
28.08.2017Orijen TUNDRA