Tietoa meistä

Kokemus ja kiinnostus eläimiin on lähtenyt jo lapsuudesta.

Lukion jälkeen valintani oli selkeä ja halusin kouluttautua eläintenhoitajan
ammattiin. Alunperin koulussamme Luksiassa oli mahdollisuus valita eläinkaupan
eläintenhoitajan tutkinto ja suoritin eläinkaupan eläintenhoitajan näytön
keväällä 2016. Myöhemmin kouluumme tuli vaihtoehdoksi valita myös eläintenkouluttajan osatutkinto ja sen käytyäni ajatus omasta yrityksestä eläintenhoidon ja -koulutuksen parissa vahvistui entisestään. Eläintenkouluttajan tutkinnon oppeja noudattaen aion tehdä myös eläintenkouluttajanäytön tulevien asiakkaideni kanssa.

Opiskelin yhdessä avopuolisoni kanssa yhteensä n. 2 vuotta ja se antoi meille mahdollisuuden lähteä työharjoitteluun ulkomaille. Lähdimme Espanjaan auttamaan vapaaehtoistyötä tekeviä ihmisiä mm. kissojen ja koirien kiinniottamisessa kastraatiokampanjoiden vuoksi. Teimme yhteistyötä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa. Sen lisäksi työskentelimme tarhalla, kotiutimme huonokuntoisia koiria, sekä kissoja kaduilta ja metsästä sekä työskentelimme kahden tarhan talonvahteina ja hoitajina. Ystävystyimme siellä vapaaehtoistyötä tekevien kanssa ja lähdimme seuraavana kesänä uudestaan samaan paikkaan vaikka kysymys ei enää ollut työharjoittelusta. Rescue-koirien ja kissojen kanssa työskentely tulee luultavasti jäämään osaksi elämäämme jatkossakin.

Meillä asustaa kotona tällä hetkellä 6-vuotias pieni ja pippurinen terrieripoika, 1,5-vuotias Espanjan löytökoira, 4- ja 1- vuotiaat kissapojat, sekä kaksi viljakäärmettä.

Kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi Koiratalo Ystävässä lemmikkiäsi hoidetaan aina suurella sydämellä ja rakkaudella!

Ystävällisiin tapaamisiin :)

Jenni Holm