Tervetuloa Kissatalo Ystävään!

Toimitilat sijaitsevat Koiratalon kanssa samassa kiinteistössä, mutta eri sisäänkäynnillä toisella puolella rakennusta, joten kissat saavat nauttia täysin omasta rauhastaan kissahoitolan puolella.

Osoite: Turuntie 2 00370 / Espoo/Hki.

(Sisäänkäynti Kissataloon vanhan Turuntien puolelta)

Aloitimme toiminnan Kissatalon puolella 07.05.2018 ja otamme varauksia vastaan joko

puhelimitse: 044 240 9977 tai sähköpostitse: tiedustelu@kissataloystava.fi.

Hinnasto löytyy Kissatalo Ystävä -välilehden alta:

https://www.koirataloystava.fi/hinnasto-kissat

Kissataloon on suunniteltu kissoille omat mukavat, tilavat ja rauhalliset huoneet, joissa kissat pääsevät kiipeilemään, useimmissa huoneissa katselemaan maisemia ulos, sekä rauhoittumaan omaan tilaansa. Kissojen hoitoon kuuluu ruokinta 3 kertaa päivässä, majapaikan puhtaana pito, sekä rapsutus- ja leikkihetki hoitajien kanssa jolloin kissa pääsee myös jaloittelemaan huoneestaan. Kissan majapaikan koko vaihtelee 2,3m2 ja 4,1m2 välillä ja huoneiden korkeus on kattoon saakka n.2,6 metriä. Yhteen huoneeseen mahtuu 1-3 kissaa.

Kissoille tuodaan oma ruoka mukaan. Mukaan voi tuoda halutessaan myös omia tavaroita kuten pedin jossa tuttu tuoksu tai leluja.

Kissanhiekka kuuluu hoitohintaan ja jokainen saa valita kissalleen sopivimman. Valikoimastamme löytyy paakkuuntuva hiekka, kristalli sekä puupelletti. Myös tarpeiden tekoon voi valita kissalleen sopivimman joko avoimen, tai kannellisen laatikon.

Halutessan voimme laittaa kissallesi huoneeseen myös juoma-automaatin :).

Kuvia kissoista ja tiloista löytyy linkin takaa:

Kysy lisää ja varaa kissallesi turvallinen ja luotettava lomapaikka!

Puh. 044 240 9977

email. tiedustelu@kissataloystava.fi